Gå til innhold

#treningsuka

01/12/2010

For ett års tid siden kom vi med idèen om hastagen #treningsuka på Twitter. Vi oppfordret alle som twitret om trening til å bruke denne. På dette året har over 100 mennesker brukt hastagen og det kommer nye til hele tiden. Vi har ikke gjort noe for å spre den utover det første blogginnlegget.

Dette synes vi er kjempegøy og vi vet at mange motiverer seg selv og andre ved å twitre om trening og følger aktivt med på #treningsuka. Vi har faktisk fått tilbakemeldinger fra folk som ikke har trent eller trener lite, men har blitt motivert til å trene nettopp pga treningsfokuset på Twitter. Ja, vi vet at noen irriterer seg gule og grønne og ironiske kommentarer forekommer iblant på #treningsuka. Men det tar vi bare som et tegn på litt dårlig samvittighet for egen treningJ

#treningsuka brukes ikke bare til å twitre om trening, men også til å diskutere trening og spørre om idèer og tips relatert til trening.

Om du trener, twitrer om det, men ennå ikke har brukt #treningsuka, oppfordrer vi deg til å ”bli med” i twitters eget lille treningsfellesskap! Og dere som er aktive allerede – stå på!

Hilsen,
Sesilie
for TreningsGlede

t.glede@gmail.com
www.treningsglede.com
http://twitter.com/TreningsGlede

————————————————————
Husk at det er ikke hvor ofte du trener det kommer an på, det er hva du gjør når du først trener!

No comments yet

Legg igjen en kommentar